En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yalnız her yerde, özellikle de kocaman binalarda olması kişilerin güç kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Kırmızıışdataş merkezi, beyaz perde, meslek, hastane üzere toplu dirim alanlarında yangın kapısı yararlanmaı güvenliği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel üzere binalarda da ivedi çıkış bapları yangın simultane kullanılır ve şişko tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise sarsıntı gibi durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin tarafı teselsül, yangın kapıları ekseriyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden gayrı yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Nazar boncuğu hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı panik barlı baplar kılgısal kullanımları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın bapsı temin edecektir. 5 adetten bir küme sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçkin olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın kapısı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede ferahleyerek duman sızmasını önlemektedir. Zımnında yangın durumlarında tütün zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan yavuz uyumanıza ve bir yangın Yangın Çıkış Kapısı durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın bapsı elbette hizmet örgülmalıdır? Yangın kapıları mazbut hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının kârlevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek için önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın akıllıca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bozulmamış bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrolör edilmesini derunerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve konuaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın Yangın Çıkış Kapısı çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Kanatlar içre Yangın Kapısı mütenasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin koltuk plakaları mevcuttur.

Yangın Kapısı temel amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

En mütenasip yükselmekı bulmanız kucakin farklı seçenekleri muhaliflaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın bapsına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en mutabık yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri yürekermektedir.

Report this wiki page